vrijdag 2 maart 2012

Atlantic crossing, dag 2

Vrijdag 2 maart 2012:

Positie 17.00 uur UTC (18:00 uur Nederlandse tijd): 15°47.655' N 28°22.666' W
210 nm afgelegd, nog 1560 te gaan.
De wind is kracht 5 - 6 Bf uit Oostnoordoostelijk richting. De snelheid van de boot over de grond is ongeveer 6 - 7 knopen, dus we gaan als de brandweer. De laatste 24 uur hebben we 170 nm afgelegd, een absoluut record. De golven zijn hoog, 3-5 meter, waarschijnlijk het gevolg van stormen ten noorden van ons. De nacht is rustig verlopen en iedereen heeft voldoende slaap gekregen. Geen vliegende vissen op het dek en vandaag geen dolfijnen.
Groet, Loud, Marlene, Antoine en Sebastian

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com

2 opmerkingen:

  1. Hallo Loed en Marlene. Even de groetjes vanuit kessel vanaf de Schijfweg. We vinden het geweldig wat jullie doen en meemaken, en we zijn positief jaloers op jullie. Ontzettend leuk om alles op afstand te kunnen volgen waar jullie zijn, en wat jullie zoal meemaken. Hopelijk kunnen we jullie aan het eind van het jaar of begin volgend jaar een keer komen opzoeken in .............????? We zullen wel zien. Zorg goed voor elkaar en have a save journey. Veel plezier en tot mails.
    Dorrie & Lei

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Lei en Dorrie,

      Leuk weer een bericht van jullie te ontvangen. In Frans Guyana hadden we geen internet, vandaar het late antwoord. Hoe was jullie vakantie?

      We zullen binnenkort eens proberen een planning te maken voor de komende tijd. We horen wel wanneer jullie willen/kunnen komen.

      Groetjes,

      Loud en Marlene

      Verwijderen