donderdag 17 mei 2012

Chaguaramas

Donderdag 17 mei 2012:
Positie Chaguaramas: 10°40.78' N 61°38.08 W
De steeldrum vindt zijn oorsprong in T&T. Ook de uit Jamaica overgewaaide trends als rastahaar en de reggaesound zijn hier heel populair. Er zijn veel mannen, van jong tot oud, die een ongewassen, vettig en vervilt rastakapsel hebben, de zogenaamde dreadlocks.


Overdag zaten we “gevangen” op onze boot: de dinghy is lek en deze moest geplakt worden. Aan het einde van de middag konden we de “brandweer” weer in gebruik nemen. Overigens nog een opmerking voor Dirk: de buitenboordmotor loopt nog altijd super, je hoeft er bij wijze van spreken maar naar te kijken en hij start al! In de avond zijn we weer even gaan borrelen op de schitterende “Carmen Sita” van Björn, dit keer waren ook Louis en Marie van de partij. Marie had een overheerlijke lasagne bereid.

Björn gaat met de “Carmen Sita” terug naar de Azoren en vervolgens naar de Canarische eilanden waar hij de zomer gaat doorbrengen. In het najaar komt hij weer terug naar de Carrieb. Hij zal Shermel afzetten op Union Island (St. Vincent) waar haar ouders wonen en waar ze de zomer zal doorbrengen. 

1 opmerking:

  1. Zo te lezen en te zien hebben jullie het nog aardig naar de zin in Trinidad. Volgens mij zijn jullie nog iedere dag muf. Nou wij niet meer hoor, ahum..... Nog veel plezier. Groetjes, Jacqueline en Rob

    BeantwoordenVerwijderen