zondag 23 februari 2014

Cienfuegos (Cuba), Havanna dag 2

Zondag 23 februari 2014

Positie Cienfuegos: 22°07.502' N 80°27.162 W
We vervolgen onze ontdekkingsreis door deze sprookjesachtige stad. Vandaag lopen we richting het Parque Central en Parque de la Fraternidad. In het gebied rond deze parken liggen prachtige gebouwen o.a. het Gran Teatro, Hotel Inglaterra en het museo Nacional de Ciencias Naturales (Capitolio).

Een gedeelte van het enorme gebouw, het Capitolio.

Bij het deftige hotel “Inglaterra” zijn bij de ingang lichtschermen en een professionele filmcamera opgesteld op een stuk rail. Marlène maakt enkele foto’s van de mensen die er rondlopen. Dan komt er een vrouw naar Marlène toe en vraagt of Marlène toestemming heeft om van de persoon, die Marlène net op de gevoelige plaat heeft vastgelegd, foto’s te maken. Als Marlène aangeeft dat ze niet weet wie ze gefotografeerd heeft, blijkt het in orde. De vrouw vertelt dat er momenteel een team van het Duitse ZDF bezig is met de opnames van de TV-film “Der Mann ohne Schatten” met in de hoofdrol de zeer bekende acteur Jan Jozef Liefers. En natuurlijk voor diegene die het weer niet geloven, bijgaand het bewijs op de gevoelige plaat chip. Eind 2014 is deze film op TV, ZDF, te zien.

 
Dit is een stuk uit de film. Hebben ze natuurlijk enkele malen moeten herhalen.


 De "verboden" foto van Jan Jozef Liefers.
Verder maken we weer ongelooflijk veel foto’s van gebouwen, gevels, balkonnetjes en vervoermiddelen. Zie onderstaande foto’s. 
 

 

 

 
Een mooie oude Mercedes, welke al vele malen gerepareerd is.


 


Het straatbeeld in Havanna.
 










 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten