donderdag 29 januari 2015

Isla Grande – Isla San Martin (Colombia)

Donderdag 29 januari 2015

Positie Isla San Martin: 10°10.502 N 75°46.434 W

Traditionele visser.

We gaan met de dinghy naar de kant en maken een wandeling over het eiland, Isla Grande. Het is een behoorlijk toeristisch eiland met een aantal resorts en gelegenheden die ingericht zijn voor dagtoerisme. Toch is het eilandje knus en netjes en kun je mooi door dit tropisch landschap wandelen. We komen langs mooie baaitjes met koraalriffen, waar badgasten op het witte strand liggen te bakken.


Prachtige boom en goed voor de schaduw.

Uitzicht op diverse kleine eilandjes.

Een leguaan, niet erg actief.


De taken van de meiden worden al vroeg aangeleerd.


Op de terugweg nemen we bij het resort waar we de dinghy geparkeerd hebben nog een drankje aan het zwembad. Via de uitgestrekte mangroven varen we terug naar de Rafiki. We gaan weer ankerop om 3 NM weer het anker uit te leggen bij het piepkleine eiland Isla San Martin.

Het is stralend weer alleen de wind trekt behoorlijk aan we kunnen wel nog even rond de boot spartelen maar op stap met de dinghy kan door deze stevige bries niet meer. We luieren en zonnen de rest van de dag.

De nacht wordt door de sterke wind zelfs onrustig. De Rafiki ligt goed achter zijn anker, maar door het gieren van de wind en het klotsen van de golven is het niet rustig slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten