dinsdag 6 december 2011

Los Cristianos, Marlène weer terug op de Rafiki

Dinsdag 6 december 2011:
Positie: 28°02'59.99" N  16°43'31.25" W
Naast de Sint is ook Marlène vandaag teruggekeerd van een koud Nederland. Jan nog bedankt voor het wegbrengen op een achterlijk vroeg tijdstip. Het was een leuk weerzien en we hebben meteen plannen gemaakt om Los Cristianos te verlaten, 2 weken is écht véél te lang.

Nog even een laatste woord over de vakantiegangers op Tenerife in de winter:

De kleding. Ik heb al opmerkingen gemaakt over de vrouwelijke badgasten in dit jaargetijde op de Canarische. Ik wil ook iets kwijt over de mannen. Het dragen van hemdjes door mannen is “zó 1980” dus echt helemaal “uit”. Een man in een wit hemdje lijkt op iemand die in zijn ondergoed staat. Nu dragen veel mannen hier nog altijd hemdjes….
Nog een graadje erger zijn mannen die zonder bovenkleding op de openbare weg rondlopen. Dit is écht geen gezicht. Het zijn dus geen Shippendales met strakke, gespierde lichamen maar te dikke pensionados waarvan de meesten een cupmaat hebben waarvan de meeste vrouwen hier nog dromen. Nu betreft dat hier ongeveer 30% van de mannen, een echt probleem dus. Ik zie een verbod met boetes en eventueel lijfstraffen een prima oplossing om het straatbeeld hier iets dragelijker te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten