woensdag 22 augustus 2018

Promotietour Kesselse Kusjes in Isla Soledad Miria, Panama

Woensdag 1 augustus 2018

Positie East Lemmon Cays: 9°33.694 N 78°51.666 W
We gaan naar een volgend Kuna eiland, Isla Soledad Miria. Maar dit keer hebben we een missie. Onze woonplaats Kessel heeft voor de PR en het toerisme een koekje ontwikkeld, de zogenaamde “Kesselse Kusjes”. Het speltmeel voor deze lekkernij is gemalen in de plaatselijke St. Antonius windmolen en de koekjes zijn vervolgens ambachtelijk gemaakt en gebakken door de plaatselijke banketbakker Roel Peeters. Voor de reclame wordt dit koekje, natuurlijk in de vorm van een kusmondje, meestal afgebeeld voor de mond van een lieftallig meisje. Ook de dochter van Marc en Ellen, Meggy, heeft model voor deze kusjes/koekjes gestaan. Nu is het doel van dit bezoek aan dit Kuna dorp om een foto te maken van Kuna Indianen met de Kesselse Kusjes, onder het motto van “de Kesselse Kusjes de wereld over”.

De Kuna-vrouw links kon niet wachten tot de foto gemaakt is. Ze begon direct te eten.

Meggy Appels, de dochter van Marc en Ellen, met een Kessels kusje.

Anna (de enige van ons die goed Spaans spreekt) vraagt aan deze kinderen of ze misschien moeders hebben die mee willen doen met onze promotieactie Kesselse Kusjes.


Een schitterend dorp, maar helaas hadden we 's morgens een flinke regenbui.

Plaatselijke supermarkt.

Gewoon een mooie foto van een mooie meid.

Deze mola vonden Ellen en ik zo mooi. We hebben er beide 1 gekocht.

In de middag varen we terug naar de ankerplek bij de Lemmon Keys waar we nog lekker gaan jagen/snorkelen. In de namiddag zijn we uitgenodigd voor een borrel aan boord van de Tamarisk. We willen morgen weer terugzeilen naar Linton Bay en met Anna en Dave hadden we samen een super mooie tijd. Het is dus voor Marc en Ellen een afscheidsborrel van dit sympatieke Engelse koppel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten