dinsdag 1 november 2011

Rubicon

Maandag 31 oktober 2011:

Positie: 28°51'31.07" N  13°49'01.90" W
Vanmorgen kennis gemaakt met een andere Nederlandse boot in de ankerbaai, de Betty Boop met als opvarenden Ad en Marianne. We hebben beiden eerder ontmoet op de vertrekkersdag, een informatiedag voor mensen die een langere zeilreis gaan maken.
De volgende klus was de generator van Steve, een originele Chinese Kipor. Deze hebben we met vereende krachten en krachttermen na 4 uur niet aan de praat gekregen, jammer maar helaas.
Het stadje/dorp is wat je noemt compleet toeristisch. Het lijkt op het Valkenburg van Lanzarote: Irish Pubs, Burger Kings, souvenir winkels, mannen in de blote borst over straat met (te!) oude vrouwen in bikini, zeurende, donkere mannen met nep-zonnebrillen en veel Duitsers, kortom je weet het wel. Zeer interessant om hier doorheen te flaneren.
Aa het einde van de middag borrelen op de Betty Boop met het Brabantse koppel Marianne en Ad. De Betty Boop is een heel mooi schip van Amerikaanse maakdij, een Hans Christiaan 41, een super boot en een leuk onderhoud met dit Brabants koppel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten