vrijdag 18 januari 2019

Green Island, dinghy wordt afgewerkt

Maandag 17 december 2018 tot en met woensdag 19 december 2018

Positie Green Island: 9°28.805 N 78°38.079 W
De ankerplek op Nargana is niet mooi en dus gaan we samen met de Snowflake naar een ankerplek 4 nm verderop, Green Island. We benutten onze tijd hier op Green Island om (eindelijk!) de dinghy helemaal af te werken. De binnenkant wordt netjes geverfd in een paradijselijke omgeving. 


Een mooie werkomgeving.

Tijdens het snorkelen, samen met Keano van de Snowflake, loopt mijn zelfvertrouwen met speervissen een behoorlijke deuk op. Ik weet niets te vangen, terwijl Keano (7 jaar!) een mooie vis schiet.... De vangst van Keano wordt aan het einde van de middag, tijdens een sundowner aan boord van de Rafiki, samen met de bemanning van de Snowflake lekker opgepeuzeld.

Tijdens onze reis komen we mensen met de meest uiteenlopende beroepen tegen. Het beroep van de Oostenrijkse Flo is echter wel heel bijzonder. Hij is 17 jaar lang professioneel snowboarder geweest. Zijn specialisme is “free riding” een discipline waar je off piste van een bergtop naar beneden suist, de lawine die je zelf maakt, ontwijkende. Hij is hier twee keer vice-wereldkampioen in geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten