Vrijdag 10 juni 2016
Positie Cochino Grande: 15°58.335 N 86°28.856 W
We gaan in de morgen ankerop voor een 20 NM zeiltocht naar Cochino Grande, maar....eenmaal op zee is er geen wind meer van betekenis. We starten de motor en we we gaan er van uit dat de wind, zoals de voorspellingen beloofd hebben, aan zal trekken.
In tegenstelling tot de wind hebben we met vissen meer geluk. Marlene weet een mooie Barracuda van 90 cm aan de haak te slaan. De wind laat het echter verder afweten en we moeten het hele eind motoren. Halverwege de middag nemen we weer een meerboei in de baai van Cochino Grande. Deze meerboei ligt naast de afgeknapte/gerafelde meerboei waar we dinsdagmorgen vanaf gebroken zijn.
's Avonds nodigen we Allan en Claire uit voor een diner op de Rafiki:
- Als voorgerecht serveren we een ceviche van Barracuda met versgebakken broodjes en kruidenboter.
- Als hoofdgerecht wordt gekozen voor een gebakken Barracuda met een jasje van Tempura en roergebakken groenten met Ricotta kaas.
- Het wijn arrangement in de vorm van een koele witte wijn en een volle rode wijn wordt verzorgd door de bemanning van de Moonstone.
Dit alles wordt geserveerd bij de ondergaande zon in de baai van het prachtige tropische eiland Cochino Grande.
We zijn blij dat we weer terug zijn op deze mooie plek.
Positie Cochino Grande: 15°58.335 N 86°28.856 W
We gaan in de morgen ankerop voor een 20 NM zeiltocht naar Cochino Grande, maar....eenmaal op zee is er geen wind meer van betekenis. We starten de motor en we we gaan er van uit dat de wind, zoals de voorspellingen beloofd hebben, aan zal trekken.
In tegenstelling tot de wind hebben we met vissen meer geluk. Marlene weet een mooie Barracuda van 90 cm aan de haak te slaan. De wind laat het echter verder afweten en we moeten het hele eind motoren. Halverwege de middag nemen we weer een meerboei in de baai van Cochino Grande. Deze meerboei ligt naast de afgeknapte/gerafelde meerboei waar we dinsdagmorgen vanaf gebroken zijn.
's Avonds nodigen we Allan en Claire uit voor een diner op de Rafiki:
- Als voorgerecht serveren we een ceviche van Barracuda met versgebakken broodjes en kruidenboter.
- Als hoofdgerecht wordt gekozen voor een gebakken Barracuda met een jasje van Tempura en roergebakken groenten met Ricotta kaas.
- Het wijn arrangement in de vorm van een koele witte wijn en een volle rode wijn wordt verzorgd door de bemanning van de Moonstone.
Dit alles wordt geserveerd bij de ondergaande zon in de baai van het prachtige tropische eiland Cochino Grande.
We zijn blij dat we weer terug zijn op deze mooie plek.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten