donderdag 23 augustus 2012

St. George’s (Grenada), Helios

Donderdag 23 augustus 2012

Positie St. George’s: 12°02.61' N 61°45.30 W
Op de ankerplaats hebben we nieuwe buren gekregen: het zeiljacht Helios met een lengte van 45 meter. We spreken de schipper op de kade en hij verteld ons dat dit zeilbootje 7 personen vaste bemanning heeft: 1 kapitein, 1 boordwerktuigbouwkundige, 1 kok, 2 matrozen en nog 2 dienstmeisjes voor de gasten. Het is een charterboot en er zijn 4 zeer luxe tweepersoons gastenslaapkamers met elk een aparte badkamer voor 8 tot maximaal 10 gasten. Op internet lezen we dat de komende weken er zelfs een aanbieding is om dit schip te huren: 10 % korting op de charterprijs. Deze bedraagt in de komende aanbiedingsweken nog maar een schamele € 108.000,- per week. Door snel te beslissen kun je dus gewoon € 12.000,- per week besparen! Als je interesse hebt, mail ons dan even en we maken wel een reservering bij de buren. Zorg wel dat je snel bent want zo’n aanbieding is er natuurlijk niet iedere dag en voor je het weet is dit scheepje voor het hele seizoen weer verhuurd. Zie voor meer details van de Helios op: www.camperandnicholsons.com/yacht-charter/helios-499/.

Charterschip Helios.
 
De boot links is ongeveer net zo groot als onze boot.
 
's Avond zijn we uitgenodigd voor een diner op “het Zeebeest”. Mallika heeft een heerlijk maaltje voor ons gemaakt en het wordt een heel gezellige avond.

1 opmerking:

  1. Hee Loud, ik zou het schip Helios even enteren de bemaning op jou schip en verder met de Helios. dat deden ze vroeger in de piraten tijd ook. Gr Eric Berrevoets.

    BeantwoordenVerwijderen