zondag 14 juni 2020

Carmen's Place, ontmoeting met Carmen en Marcel

Woensdag 10 juli 2019 tot en met maandag 22 juli 2019

Positie Bastimentos: 9°20.627 N 82°12.484 W

Op de Facebook-site van Bocas del Toro ziet Marlene een advertentie voor de verkoop van een koffer waarbij vermeldt wordt dat dit koffer maar 1 keer gebruikt is voor een reis naar Nederland. Marlene neemt kontakt met de verkoopster op en ze maakt een afspraak om bij ons op de Rafiki koffie te komen drinken.

De Nederlanders, Carmen en Marcel, runnen samen een hostel op het nabijgelegen eiland Bastimentos. Het is erg gezellig tijdens dit bezoek en we worden uitgenodigd om een paar dagen later in het hostel, passend genaamd “Carmen's Place”, een hapje te komen eten.

Een paar dagen later gaan we met de Rafiki ankerop en varen een luttele 5 nm verder naar Bastimentos om net voor het hostel van Carmen voor anker te gaan. Het is een zeer gezellige Hollandse avond en het eten is verrukkelijk. Het hostel ligt op een zeer rustige plek in de natuur, en toch weer dichtbij het uitgaanseiland Isla Colon, met als stad Bocas Town.

Gasten van Carmen's Place wachten op het terras op de watertaxi.

Gezellig op het balkon van Carmen's Place.

De hond die helemaal gek is op zijn plactic hamburger.

Vanaf het balkon heb je een geweldig uitzicht op het terras en de Rafiki.

We maken de Rafiki klaar voor de thuisreis en we geven alle waardevolle spullen aan boord in bewaring aan Carmen en Marcel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten