zondag 7 april 2013

Simpson Lagoon (St. Martin), tweede week

Maandag 1 april tot en met zondag 7 april 2013

Positie Simpson Lagoon: 18°02.825' N 63°05.817 W
We hebben het druk. We moeten wat onderhoud aan de Rafiki plegen en omdat hier “iedereen” is, is er ook een druk sociaal programma. De bloglezer heeft hierdoor te lijden en de frequentie van het blog is tijdelijk wat lager, excuses hiervoor!

Nummerplaat auto.

Zoals gezegd liggen we vlak voor het vliegveld waar zelfs de grootste jumbojet kan landen. Aan het begin van de start- en landingsbaan is een hekwerk met daarachter meteen een weg en dan….het strand! Lekker zonnen lijkt hier mogelijk maar als een vliegtuig opstijgt krijg je door de straalmotoren het volgende hilarische effect:Niemand trekt zich iets aan van dit bord.

Toestellen komen vlak boven je hoofd, net voor de landing.

Bijna iedere dag landt en vertrekt hier een toestel van de KLM.

We gaan braaf wekelijks naar de Nederlandse borrel en we worden herenigd met veel bekenden. Een leuk weerzien was dat van Jack, Brenda en Anne-Sofie van de Modesty, Inge en Rocky van de Island Girl en Henk en Liz van de Uisge Beatha. 

We bestellen een naaimachine in Amerika, speciaal om de zeilen te reparen en canvas naaiwerk te verrichten, en zijn benieuwd of we dit op tijd zullen ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten