woensdag 31 december 2014

Bahia de Taganga (Colombia), afsluiting van het jaar

Woensdag 31 december 2014

Positie Bahia de Taganga: 11°15.907 N 74°11.609 W
In de morgen gaan we nog naar Santa Marta om een accu te kopen: de startaccu is overleden. We weten echter geen geschikte accu te vinden maar toch blijft het bezoek aan dit stadje leuk. We kopen verder nog wat groente en fruit op de markt. In tegenstelling tot de eilandjes in de Carieb is de keuze uit de groenten weer groot, waardoor we wat meer kunnen variëren.

Het is oudejaarsdag en aan het einde van de dag gaan we met de Nederlandse vloot eten op de kant. We eten bij een van de kleine restaurantjes op het strand. We bestellen met zijn allen de specialiteit van de dag, rijst met mosselen, garnalen en inktvis. We krijgen een soort paella opgediend die overigens bijzonder goed smaakte. De maaltijd, het gezelschap en de setting maakte deze avond erg bijzonder.
In dit restaurantje hebben wij heerlijk gegeten. Helaas had niemand een fotocamera meegenomen,
zodat we de dag erna een foto hebben genomen.

Tussen deze bomen werd een mooie tafel voor ons klaargemaakt.

Na de maaltijd willen de bemanningen van de Sylfer en de Bella Ciao terug naar de boot maar Marlène en ik willen het nieuwe jaar hier op het strand inluiden. We maken kennis met een groep Canadese vakantiegangers en een Zwitsers koppeltje waar we samen een leuk feestje mee bouwen….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten